Detta formulär är stängt för nya inlägg.

Du är här

Assistent

Konfirmationen är inte slutet på äventyret

Som f.d. konfirmand i Landvetter och Härryda Pastorat är du välkommen att bli Assistent hos oss. En Assistent är kort och gott någon som väljer att engagera sig efter sin konfirmation. Som Assistent kan blir du en viktig medhjälpare i all vår ungdomsverksamhet och följer konfirmanderna under hela konfirmandupplevelsen. Dessutom får du ta del av exklusiva aktiviteter och följa med på våra Assistentresor. Somliga är Assistenter under ett år medan andra stannar mycket längre - det är upp till var och en.

Aktiviteter

Prästgården är öppen varje tisdag mellan 14:00 och 20:00 och varje torsdag mellan 14.00 och 21.30 (om inget annat meddelas). Hit är du alltid välkommen! Här erbjuds möjligheten att delta i våra aktiviteter, fika eller bara hänga. Vill du har mer information om veckans aktivitet besöker på Prästgården instagramkonto @prastgarden.

För att vara en del av konfirmandverksamheten får du också en kortare ledarutbildning där du får fundera kring hur du kan vara en ledare för unga människor. Allt vi gör utgår från Prästgården men allt äger inte rum i den.

Resor och Läger

Under läsåret 2017-18 kommer Prästgården att anordna följande resor:

2017

Bodaborg 29/9 - 1/10
 Detta är vårt uppstartsläger och hit är alla som är intresserade välkomna att anmäla sig. Vi kommer göra "questar" på Bodaborg i Karlskoga men naturligtvis en massa annat. Mer info kommer i augusti.

Konfirmandernas helgläger 24/11 - 26/11 Detta är våra nya konfirmanders första helgläger, vill du hjälpa till som assistent är du mer än välkommen att hänga på.

2018

Hemsedal 1/4 - 6/4
Under påsklovet anordnar vi en skidresa för assistenter. Vi har 30 platser och anmälan kommer öppna i november.

Krakow 9/5 - 14/5 Konfirmandernas Krakowresa, under läsåret får du som är assistent möjlighet att anmäla ditt intresse att följa med

Krakow 16/6 - 21/6 Konfirmandernas Krakowresa, under läsåret får du som är assistent möjlighet att anmäla ditt intresse att följa med

Anmälan och kostnad

Du kan anmäla dig som Assistent redan nu, men du kan få mer information om vad det handlar om vid vår uppstart till hösten 2017. Anmälan är helt kostnadsfri! Våra Assistentresor kostar i regel men du följer alltid med oss kostnadsfritt när du deltar under en konfirmationsresa.

Du kan anmäla dig via formuläret här nedan: