Du är här

Lediga jobb

På den här sidan publicerar vi alla våra lediga tjänster i församlingen. Om det för tillfället inte finns några lediga tjänster utlysta här, är du varmt välkommen med en spontanansökan till oss.

Inspiratör sökes!

Landvetter & Härryda Pastorats verksamheter fortsätter växa och nu behöver vi fler inspiratörer!

Under de senaste åren har all verksamhet som utgår från Svenska Kyrkan i Landvetter och Härryda växt så det knakar. Nu vill vi växa ytterligare och söker därför dig som vill vara med och skapa meningsfull fritid för barn i 9-12 årsåldern.

Under vårterminen skall du arbeta fram en ny verksamhet för barn i åldern 9-12 år med utgångspunkt i Prästgården och Äventyrsskogen. Tjänsten är 75% projekttjänst med planerad start i januari 2019 och löper på i två år.

Du kommer ingå i vårt 0-18team och arbeta mycket med vår musikpedagog i hennes verksamheter riktade mot skolans tidigaredel. En del av tjänsten handlar om våra rytmikgrupper för barn och föräldrar där tjänsten skall vara drivande och därför är det meriterande om du är musikalisk

I vårt 0-18team arbetar vi mycket över gränserna, det innebär att du inte bara kommer arbeta med barn utan också till exempel delta i vår populära konfirmandverksamhet.

Vi söker dig som:

  • Är idérik och gillar att prova nya saker
  • Brinner för att ge barn en meningsfull fritid
  • Älskar musik och ser dig själv som musikalisk
  • Tycker om att vara ute i naturen
  • Delar Svenska Kyrkans tro och värderingar
  • Pedagogisk erfarenhet och utbildning är ett plus men inget måste

Mer upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Gustav Öhlander, 0704-107119 eller gustav.ohlander [at] svenskakyrkan.se. Du kan också följa våra verksamheter på Instagram och Facebook.

Ansökan inklusive CV och personligt brev skickas till gustav.ohlander [at] svenskakyrkan.se

Vi kallar löpande till intervju och har sista ansökningsdag 29 oktober.

Välkommen med din ansökan!


Landvetter-Härryda kyrkliga samfällighet består av två församlingar och tillhör Härryda kommun, som ligger 1,5 mil från Göteborg, bra bussförbindelser, endast 18 min från korsvägen. I våra församlingar bor det många unga familjer med barn i förskoleåldern, vilket påverkar vårt arbete. Församlingarna har under många år bedrivit ett utåtriktat arbete, delvis tillsammans med skola, kommun och andra aktörer. Totalt är vi 38 anställda varav 13 personer arbetar inom barnverksamheten.