Du är här

Boda Borg

Assistenterna drar till Karlskoga och questar.

Oavsett om du varit Assistent i fyra år, om du konfirmerade dig för två år sedan och aldrig satt din fort i Prästgården eller om du precis krånglat av dig konfirmandkåpan så är du varmt välkommen att följa med oss till Boda Borg. Den här resan är för er alla som är intresserade av att vara Assistenter, oavsett när du konfirmerade dig. Och för att starta Assistentåret på bästa möjliga sätt erbjuder vi alla Assistenter i Landvetter och Härryda Pastorat möjlighetern att följa med på ett uppstartsläger.

Upplägg

Detta helgläger handlar om att få en inblick i vad livet som Assistent har att erbjuda. Vi reser till Karlskoga för att besöka Boda Borg - där gör vi olika questar under lördagen. Läs mer om Boda Borg här. På kvällen går vi gemensamt till någon närliggande snabbmatskedja och käkar innan kvällens hemliga program tar vid. Efter frukost på söndagen packar vi ihop oss och reser hem.

Resan

Vi lämnar Prästgården med buss omkring 18.00 på fredagen den 7/10 och beräknas vara framme strax efter 21.00. Vi reser hem efter frukost söndagen den 9/10 och beräknas vara hemma omkring 14.00 på eftermiddagen. 

Boendet

Vi kommer där att bo på ett f.d. regemente i Kristinehamn där vi fått ett antal 10/12-bäddsrum som ni får fördela er på efter bästa förmåga. Det finns gott om toaletter och duschar i separata duschrum och en samlingssal där vi käkar frukost ihop.

Kostnad

Vi har tidigare erbjudit en flexibel kostnadsmodell - det betyder att Du får betala vad du tycker att resan är värd; vi erbjuder dig som är anmäld Assistent hos oss resa, boende, mat och upplevelsen på Boda Borg från 50 SEK. Det betyder att du som minst måste betala 50 SEK men att du själv får avgöra exakt hur mycket du vill betala. Betalning sker till Bankgiro BG 213-8642 eller via Swish till nummer 123 476 26 62, märk betalningen "Boda Borg + Ditt namn". 

Packlista

I menyn till höger (eller nedanför om du läser detta på din telefon eller surfplatta) hittar du en länk till vår packlista.

Anmälan

Anmälan som är bindande görs här nedanför. Kom ihåg att du måste vara anmäld som Assistent för att kunna anmäla dig till resan. Om du får förhinder och måste avanmäla dig måste detta meddelas senast den 6/10 (undataget sjukdom, etc.).